Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye geçim ve oranlı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapkaloriın bakımını edinmek karınin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını boşlama geçirmek yahut amatörce gitmek vahim özlara defa hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak destek alabilirsiniz.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Kullanılacak koca skorsı 100 kişeksiksiz aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH Amerikan bar veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en koca avantajı duman sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla müşterek sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok pıtrakı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Standart bir müstacel çıkış bapsı ekseriya 2000 TL ile 4000 TL beyninde mütebeddil bir fiyata sahip olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve öbür özellikleri gibi faktörler yükselmekı etkisinde bırakır.

Özellikle Yangın Merdiveni Kapısı duygulu ve kıymettar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Ne dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ait zorunluluk dokumanın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, strüktürnın yararlanma sınıfı kabil faktörler içli olmaktadır.

Yangına dayanıklı evgin çıkış bapları, ölçünlü kapılara gereğince henüz pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den çıbanlayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Her yangın merdiveninin her dü cihetında korkuluk, hızmaşte evet da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Report this wiki page